Pernille Garde Abildgaard
 

Bøger

Jeg vil begynde en bevægelse…

 
 
 
 
 
 

Min mission for et lykkeligt arbejdsliv for alle begyndte for snart tre år siden. Jeg har nu skrevet to bøger og afholder årligt over 100 foredrag og workshops om emnet. Jeg håber, at vi med indsigter og erfaringsudveksling, viden og nysgerrighed kan skabe et arbejdsliv, hvor glæde og livskvalitet vinder over hamsterhjul og nedslidning.

Læs om mine to bøger nedenfor.

 
 

 
 
Anmelderrost bog om 4-dages arbejdsuge i praksis

Anmelderrost bog om 4-dages arbejdsuge i praksis

“Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige”

anmelderrost bog, juni 2019

Med hele seks stjerner i Jyllands-Posten er bogen “Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige” kommet godt fra start. Bogen kaldes epokegørende - og handler om, hvordan vi har arbejde mindre og nå mere.

Bogen handler om virksomheden, IIH Nordic, der står som et lysende eksempel på, at vi som medarbejdere godt kan få et sprudlende arbejdsliv med stor faglig succes uden nødvendigvis at ofre frihed og familietid. 

Du får data og unikke indsigter fra de seneste to år med en 4-dages arbejdsuge plus en række enkle råd og værktøjer, som du selv kan bruge i dit arbejdsliv og præsentere for din chef.

Bogen handler kort fortalt om 4-dages arbejdsuge i praksis.

 
 

 
Årets mest bemærkelsesværdige erhvervsbog
— Anmelder Ulla Bechsgaard, Jyllands-Posten
Epokegørende ny bog dokumenterer, at det er muligt at frisætte medarbejderne og skære ned på arbejdstiden, samtidig medat omsætningen øges, og sygefraværet er ikke-eksisterende.
— Boganmelder Ulla Bechsgaard, Jyllands-Posten
 
 
Mød 15 forbilledlige danskere og lær alt om personlig effektivitet

Mød 15 forbilledlige danskere og lær alt om personlig effektivitet

“Fokus giver frihed - gode arbejdsmetoder i en verden af forstyrrelser”

Bog om personlig effektivitet og livskvalitet

I en verden fuld af forstyrrelser er din opmærksomhed din vigtigste ressource. De mange forstyrrelser forhindrer dig i at udnytte dit fulde potentiale - så brug din opmærksomhed klogt. Denne bogen giver dig indsigt i, hvad forstyrrelserne gør ved dig og hvordan du kan genvinde kontrollen og nå dine mål. Både fra time til time og dine helt store drømme.