Styrker både bundlinje og brand

Kommunikationsrådgivning

 
 
Pernille245_Cropped.jpg
 
 
 

Jeg udvikler og formidler dine og/eller din virksomheds budskaber og resultater, så de bliver til relevante og vedkommende historier i danske medier. Min spidskompetence er pro-aktiv PR. Det vil sige udvikling af historier, som redaktionerne sjældent selv får øje på, men som stadig er vedkommende historier for offentligheden.

Jeg kan være tovholder på både udvikling, planlægning, pitch og udførelse. Men jeg fungerer også ofte som ekstern konsulent og sparringspartner for eksisterende presse- og kommunikationsafdelinger. En slags second opinion for at sikre det bedst mulige resultat.

Kontakt mig for priser, kundeliste og referencer.

 

Kommunikationsrådgivning & PR

Kommunikation er en faglighed på lige fod med bogholderi og produktion. God kommunikation styrker både bundlinje og brand. Jeg hjælper både med pro- og re-aktiv kommunikation samt issue management. Jeg er desuden din freelance pressechef. Jeg udvikler og formidler din virksomheds budskaber og resultater, så de bliver til relevante og vedkommende historier i danske medier. God redaktionel omtale er, når både virksomheden, mediet og journalisten er tilfredse med produktet, der naturligvis lever op til de journalistiske kriterier. Målet kan for eksempel være at give din virksomhed synlighed, at mangfoldiggøre en holdning eller udbrede et budskab.


Foredrag & workshops

Jeg har skrevet to bøger om personlig og kolletiv effektivitet, livskvalitet & arbejdsglæde, og jeg holder foredrag og workshops om emnet i hele landet. Bøgerne hedder "Fokus giver frihed - gode arbejdsmetoder i en verden fuld af forstyrrelser" (udkom i 2018) og "Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbjedere lykkelige" (udkom i 2019). Begge bøger kan købes via Saxo.dk. 

Jeg kan  - via foredrag, seminarer og workshops - lære dig og din organisation om gode arbejdsmetoder og kollektiv arbejdsglæde og effektivitet. Hvis du vil høre om priser og booke mig til foredrag og workshops, så send en mail på pernille@pgakommunikation.dk. Jeg skræddersyer altid mine foredrag efter specifik målgruppe og behov.

 
 
 

Kursus i personlig og kollektiv effektivtet og overskud

Jeg afholder også løbende kurser i effektivitet og arbejdsglæde. Senest gennem Dansk Journalistforbund under titler "Effektiv freelancer med overskud". Kurserne afholdes løbende i både Aarhus og København. Kontakt mig, hvis du vil vide mere om mine skræddersyede kurser. 

 
 
 
Pernille er en dygtig kommunikatør og en initiativrig, resultatorienteret humørbombe
— Svend Aagaard Nielsen, ATP
Pernille leverer et godt og kritisk modspil og har en god innovativ tilgang til forskningskommunikation
— Nils Brünner, professor, dr. med., Københavns Universitet